Oregon Hockey

Combining Nature and Technology for Performance

Oregon Hockey is een jong Belgisch merk dat zich richt op performance en design. De naam is geïnspireerd en vernoemd naar de natuur van de Amerikaanse staat Oregon. Deze inspiratie komt terug in de drie ambities van het merk: sustainability, performance & lifestyle.

Oregon is al erg populair in België en Argentinië, en Prohockey.nl is de eerste en enige Oregon retailer in Nederland, waar het ongetwijfeld net zo populair wordt!

Sustainability

Duurzaamheid is het middelpunt van het merk. Dit staat nog in de kinderschoenen maar met de “eco-friendly” aanpak streeft Oregon naar nieuwe duurzame innovatie in het productieproces dat beter is voor de natuur. Zo is de basis van de stick gemaakt van linnen waar het carbon omheen wordt gelegd. Gebruikt carbon wordt weer teruggeleverd aan de fabriek dat opnieuw gebruikt kan worden voor nieuwe sticks volgens de circulaire gedachte. Prohockey.nl is hier groot voorstander van en steunt dit principe.

Performance

Oregon levert high performance producten van topkwaliteit in meer dan 15 landen. Topspelers en internationals over de hele wereld spelen al met Oregon hockeysticks. De range sticks is ook gemaakt voor alle leeftijden, uiteraard verkopen wij vooral de toplijn dat past bij onze high performance selectie.

Lifestyle

Ook hier zie je de natuurlijke Oregon uitstraling terug in de stoere uitstraling en naamgeving van de stickrange: Deer, Wolf & Duck.

De Deer is een Probow, de Wolf een Lowbow en de Duck een Extra Lowbow