Jamie Dwyer Hockey

Het merk JDH is ontwikkeld door de vijfmaal verkozen World Hockey Player of the Year: Jamie Dwyer. Jamie heeft de best beschikbare technologie en materialen verenigd met zijn hockeykennis om tot de JDH series te komen. De sticks zijn vooral gericht op performance en inmiddels zijn de hockeysticks van JDH doorontwikkeld tot één van de beste hockeystickmerken van dit moment. Bijzonder is de verhouding tussen het gewicht en de power. De hockeysticks voelen licht aan waardoor je ball handling verbetert. Ook het pushen van de bal gaat gemakkelijker. De sticks zijn ondanks hun lichte gewicht erg stijf, waardoor ze een goede flats- en slagkracht hebben.

Opvallend aan de sticks van JDH zijn de verschillende haken van de sticks. Jamie heeft de Taper Toe geïntroduceerd in zijn sticklijn. Toen hij vroeger met andere merken speelde, vijlde Jamie de binnenkant van het topje van de haak af zodat hij meer balcontrole had tijdens snelle draaibewegingen. Dit heeft hij vervolgens doorgevoerd in het design van zijn sticks.

Wij vinden dat JDH een heel goede balans tussen kwaliteit en eigenzinnigheid heeft gevonden wat het één van de topmerken van dit moment maakt.