Ritual hockeysticks

De filosofie van Ritual gaat om het kiezen van je eigen pad. Volg niet de massa maar kies je eigen stijl. Dit zie je terug in het unieke aanbod van Ritual. De hockeysticks zijn voor spelers die op zoek zijn naar een bepaalde functionaliteit, creativiteit en stijl. Hierdoor heeft Ritual ervoor gekozen om een beperkt aanbod aan te bieden en deze zo door te ontwikkelen dat ze hockeysticks kunnen presenteren die tot de absolute top behoren.

Ritual heeft vijf verschillende type sticks ontwikkeld met ieder zijn eigen eigenschappen. Elke stick heeft zijn eigen kromming (bow), gewichtsverdeling, eigen haak en schacht. dit maakt dat bijvoorbeeld de Specialist met zijn extra lage maximum bow een uitermate geschikt is voor strafcornerspecialisten en spelers die ver willen kunnen scoopen. De Velocity dat dan weer geschikt voor technische spelers die slagkracht willen combineren met stickbehendigheid. De sticks zijn verkrijgbaar in 3 verschillende carbongehaltes: 55%, 75% en 95%.

– Velocity, lowbow (voorheen rode kleurstelling)
– Specialist, extra lowbow met sleepgeul (voorheen gele kleurstelling)
– Ultra, extra lowbow (voorheen blauw/oranje kleurstelling)
– Response, midbow (voorheen grijze kleurstelling)
– Finesse, thin midbow (vorheen paarse kleurstelling)

Ritual kijkt naar de relatie tussen materiaal, design, mensen en hockey. Wij vinden dat de Ritual sticks een stoer en stijlvolle uitstraling hebben met een verfijnde afwerking. Het gevoel voor craftmanship is goed te zien in de video onderaan de pagina.